Menu

Regels Forum

Hieronder treft je een aantal regels aan waar je op ons forum aan dient te voldoen. Aan de hand van deze regels kunt u al bepalen of u lid wilt worden van ons forum of niet.
Deze regels dient u voor akkoord te geven op het forum.

1. Stel je zelf even voor in het Hallo, ik ben … board.

2. Vul je profiel volledig in met een werkend e-mailadres en de link van je site als je lessen wilt registeren.

3. Je dient minimaal 1 x per week een berichtje te doen, mits je je afwezig meld op het MIA board. Doe je dit niet zal je lidmaatschap verwijderd worden.

4. Wanneer je problemen ondervind van een ander lid gaan we geen ruzie maken op het forum. Neem hierover contact op met een van de moderators of admins door een pm te sturen. Zien wij dat er toch geruzied wordt op het forum riskeert u hiermee het lidmaatschap ongeacht wie de schuldige is.

5. Lessenschrijvers dienen zelf sites aan te schrijven die een tekst link gebruiken. Indien er een les gekopieerd is kun je met ons contact opnemen.
Lessenschrijvers dienen zelf ook verantwoording te nemen voor hun eigen lessen. (deze regel is alleen voor schrijfsters)

6. Wanneer u minimaal 10 berichtjes heeft geplaatst kun je de eigen geschreven of vertaalde lessen gaan registeren onder de topic (Registratie en Mia). Plaats altijd een rechtstreekse link naar de les. Indien het een forum is zullen wij ons op uw forum registeren met de gebruikersnaam LSBENE. Verdere uitleg omtrent registratie is bij deze topic te vinden. (deze regel is alleen voor schrijfsters)

8. Let wel wij zijn er niet om alleen lessen te registreren maar het forum is ook om elkaar te helpen met PSP.

9. Onderschriften in je profiel mogen niet hoger zijn als 200 px vanwege de ruimte.

10. Alles wat op het forum wordt besproken is vertrouwelijk!!!  Het is niet de bedoeling dat er  gesprekken die hier plaatsvinden overgebriefd worden aan derden. Daar schaadt je niet alleen de LSBENE mee, maar ook  je medeleden  Dit is een forum waar leden openlijk moeten kunnen praten met elkaar.  Wij hopen hierop te kunnen vertrouwen.

11. Gebruik je kooptubes zet hier dan altijd de licentie bij om problemen te voorkomen. Sites schrijven daar vaak de admins een bericht over zonder dat leden dit weten.

12. Het is  onder geen enkele voorwaarde toegestaan om op dit forum illegale software, keygenerators en mp3’s aan te bieden of er naar te verwijzen. Dit zal ook direct verwijderd worden.

Tot slot willen wij iedereen natuurlijk een fijne en gezellige tijd toewensen.

**LSBENE is niet verantwoordelijk voor hetgeen leden plaatsen.

Regels kunnen tussentijds gewijzigd worden door Lsbene.
Aangepast 12-05-2015